| Trazim citove za driv3r |
| spamer | Date: Nedelja, 2008-07-13, 18:22 | Message # 1 |
Globalni Administrator
Group: Administrators
Status: Offline
| Ako neko zna cheate za Driv3r ( signeplayer ) neka napise, kao nagradu dobija jedan reputation + od mene
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| | |
| Rade | Date: Nedelja, 2008-07-13, 19:12 | Message # 2 |
RadeRatoR
| Cheat List Enter these codes at the main menu. A sound indicates that the cheat is activated and the cheat menu in the options becomes available. * All Weapons: L, L, X, Y, Y, R, R * Invincibility: X, Y, L, R, L, R, R * Unlimited Ammo Cheat Unlocked: R, R, L, L, X, Y, Y * Unlock All Missions: X, X, Y, Y, R, R, L * Unlock All Vehicles: X, X, Y, Y, L, R, L * Immunity: X, Y, R, R, L, L, Y http://cheats.gamespy.com/xbox-cheats/driv3r/ Probaj to???????

|
| |
| | |
| Extragamer | Date: Nedelja, 2008-07-13, 19:19 | Message # 3 |
Glavni Admin :p
Group: Users
| ali on trazi za pc...
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| | |
| Rade | Date: Nedelja, 2008-07-13, 19:23 | Message # 4 |
RadeRatoR
| Pa nije reko!!!! Nazad na potragu....

|
| |
| | |
| spamer | Date: Nedelja, 2008-07-13, 19:49 | Message # 5 |
Globalni Administrator
| DRIV3R (Xbox) Publisher: Atari Developer: Reflections Interactive Genre: Racing Action Release Date: 06/21/04 ESRB: Mature More Info on this Game tako je ovo je za xbox, trazim za Personal Computer
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| | |
| Rade | Date: Nedelja, 2008-07-13, 19:57 | Message # 6 |
RadeRatoR
| A jbg.!!! Ne mogu nigde da nadjem nista!!!! Nalazim samo neke Hintove... ako ti to treba??

|
| |
| | |
| Mikas | Date: Nedelja, 2008-07-13, 21:29 | Message # 7 |
Mini gamer
| Mega Games Evo... ovde imate sve i svasta... Najbolji sajt za Ptcheve, Chitove i tako ta sr*nja (po meni) Idite na sajt i necete se razocarati... I aj da se ne mucis da trazis: Driv3r Mrzi me da chitam sve ono...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Message edited by Mikas - Nedelja, 2008-07-13, 21:32 |
| |
| | |
| spamer | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 08:58 | Message # 8 |
Globalni Administrator
| Quote (Rade) A jbg.!!! Ne mogu nigde da nadjem nista!!!! Nalazim samo neke Hintove... ako ti to treba?? ne trebaju mi hintovi, ponekad mi dodje da napravim svoj cheat !!! momci koji su pravili driv3r nisu valjda znali ....
|
| |
| | |
| Rade | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 14:38 | Message # 9 |
RadeRatoR
| Pa jel valja ovo Mikasovo????

|
| |
| | |
| spamer | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 16:14 | Message # 10 |
Globalni Administrator
| Sve su to hintovi, naprimer kada upisem "lskgj" da imam neogranicenu energiju i to ....
|
| |
| | |
| Rade | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 17:28 | Message # 11 |
RadeRatoR
| Ma znam ja razliku izmedju cheatova i hintova!!!!!! Ali samo cheatove ne mogu naci nigde.....

|
| |
| | |
| Mikas | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 17:45 | Message # 12 |
Mini gamer
| a sta ako mozda nema ma ja sam teo da vam kazem za onaj mega games... boli me uvo za driv3r...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| | |
| tRa1N^ | Date: Utorak, 2008-07-15, 11:43 | Message # 13 |
Pochetnik
Group: Moderators
| ma skini trainer!! :)) ok, uradi trainer :D
Osmeh je jednia kriva linija koja u zivotu ispravlja mnogo toga...
|
| |
| |
|
| Copyright MyCorp © 2009 forum sa engleskog na srpski preveo spamer ( Miroslav Milosavljevic ) | Site managed by uCoz system |
|