| Moje misljenje .... |
| spamer | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 11:49 | Message # 1 |
Globalni Administrator
Group: Administrators
Status: Offline
| NE mogu da verujem skoro svi ste glasali da otvorim ovaj predeo. To sam uradio ! A sada niko niti ne traži pomoć niti niko ne glasa za nove Prog. Jezike da dodamo, ......
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 14:22 | Message # 2 |
Dobar clan
Group: Moderators
| Pa ko bi to radio kad nas u toku dana ima samo petorica ili sestorica aktivnih,pa smo dovoljno informisani,i nista nam ne treba. Moramo se potruditi da povecamo broj clanova.
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 15:48 | Message # 3 |
Globalni Administrator
| Quote (DrIggy) Pa ko bi to radio kad nas u toku dana ima samo petorica ili sestorica aktivnih,pa smo dovoljno informisani,i nista nam ne treba.Moramo se potruditi da povecamo broj clanova. to cemo i uraditi, bar se nadam da cemo uspeti
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| BL@cK_WoLF | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 15:59 | Message # 4 |
BL@cK_ADmIN^^
| mozemo ga ga reklamiramo na drugim forumima svi clanovi su sa SF foruma kazemo da se traze moderatori
Choose Your Destiny!!! FLAWLESS VICTORY!!!  ELEMENT 4 eVeR..::extragamers TEAM::.. VOTE OR DIE!!!
|
| |
| |
|
| Homer | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 16:36 | Message # 5 |
Springfield administrator
| Quote (BL@cK_WoLF) mozemo ga ga reklamiramo na drugim forumimasvi clanovi su sa SF forumakazemo da se traze moderatori Extra ideja.
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 16:56 | Message # 6 |
Dobar clan
| Quote (BL@cK_WoLF) kazemo da se traze moderatori I damo i jedan dan mjesto moda, onda ih extragamer ili spmer testiraju i lagano izgube to mjesto ako nisu strucni. Bas posteno sa moje strane.
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 17:18 | Message # 7 |
Globalni Administrator
| Quote (DrIggy) I damo i jedan dan mjesto moda, onda ih extragamer ili spmer testiraju i lagano izgube to mjesto ako nisu strucni.Bas posteno sa moje strane. tacno tako, ako se ne budu lepo ponasali ili nesta kik iz grupe moderatora, ali nadam se da nece biti takvih,
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 18:34 | Message # 8 |
Dobar clan
| spamer, Fin novi avatar. Malo sam otisao off topic.
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 18:37 | Message # 9 |
Globalni Administrator
| Quote (DrIggy) spamer, Fin novi avatar. Malo sam otisao off topic. hehehe, svako ce odici u off-topic
|
| |
| |
|
| BL@cK_WoLF | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 20:11 | Message # 10 |
BL@cK_ADmIN^^
| mogli bi smo na drugim forumima jednostavno u potpisu da napisemo "reg. na exstragamers.ucoz.com" i ako je potrebno mozemo da kazemo da ce dobiti free candy!
Choose Your Destiny!!! FLAWLESS VICTORY!!!  ELEMENT 4 eVeR..::extragamers TEAM::.. VOTE OR DIE!!!
|
| |
| |
|
| omar | Date: Sreda, 2008-07-09, 11:20 | Message # 11 |
Maniac admin
| nema dovoljno članova trebamo ih negdje naći obavezno

|
| |
| |
|
| Homer | Date: Sreda, 2008-07-09, 11:26 | Message # 12 |
| Quote (BL@cK_WoLF) mogli bi smo na drugim forumima jednostavno u potpisu da napisemo "reg. na exstragamers.ucoz.com"i ako je potrebno mozemo da kazemo da ce dobiti free candy! Na drugim forumima je zabranjeno reklamiranje.
|
| |
| |
|
| omar | Date: Petak, 2008-07-11, 10:19 | Message # 13 |
Maniac admin
| evo ja idem na gamers .ba i tu ću staviti u potpis(ima 25 000 članova)i idem na pc igre i još neki poslao sam par poruka na SF forumu valjda će neko doći

|
| |
| |
|
| Homer | Date: Petak, 2008-07-11, 12:53 | Message # 14 |
| Ja sam na SF-u poslao tacno 50 privatnih poruka u kojima sam izreklamirao: Ovaj forum: extragamers.ucoz.com i Mikasov forum: evilgamers.ucoz.com doslo je nekoliko novih clanova,idite u ''clanovi'' i videcete cvelex,djura,the scorpion,djux,lojma.[svima sam poslao PM i svi navedeni su dosli]
|
| |
| |