| BL@cK_WoLF | Date: Sreda, 2008-07-09, 18:38 | Message # 1 |
BL@cK_ADmIN^^
Group: Administrators
Status: Offline
| da li neko zna da radi u ovim programima? meni je jednom brat pokazao kako se pravi calculator u eclipseu ali sam zaboravio ima dosta logike u tome znaci nije to toliko tesko!!!
Choose Your Destiny!!! FLAWLESS VICTORY!!!  ELEMENT 4 eVeR..::extragamers TEAM::.. VOTE OR DIE!!!
|
| |
| |
| spamer | Date: Sreda, 2008-07-09, 18:44 | Message # 2 |
Globalni Administrator
| ja sam skoro profesionalac ali u pawnu i programiranje za SanAndreasMultiPlayer a sta se tice ostalih, to i jeste tesko, ali uzmi knjigu informatike za 8 razred malo procitaj osnove programiranja i osnove programskog jezika Visual Basic, a ovi ostali su radjeni nalik njemu, i samo malo dodali novo u te prog. jezike, nove funkcije i tako ..........
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
| Rade | Date: Sreda, 2008-07-09, 18:50 | Message # 3 |
RadeRatoR
| Ja treba da radim sa time u srednjuj kolko sam cuo.....

|
| |
| |
| spamer | Date: Sreda, 2008-07-09, 19:31 | Message # 4 |
Globalni Administrator
| Quote (Rade) Ja treba da radim sa time u srednjuj kolko sam cuo..... dry tacno tako, u 2 razredu ucite C ili C++, u 3 Pascal u 4 Javu, a na fakultetima Delphi, Ada, PHP ............. samo vi to ucite XD
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
| Legolas | Date: Sreda, 2008-07-09, 20:46 | Message # 5 |
Prince of Mirkwood
Group: Moderators
| Ja sam smer Elektrotehnicar racunar i od druge godine ucim C,ali ne znaci da se u svim skolama uci ovaj jezik.
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| |
| spamer | Date: Sreda, 2008-07-09, 20:54 | Message # 6 |
Globalni Administrator
| Quote (Legolas) ali ne znaci da se u svim skolama uci ovaj jezik. tako je, ali u vecini ili C ili C++, a sada zavisi i od skole i od profesora koji predaje programiranje .......
|
| |
| |
| omar | Date: Utorak, 2008-07-15, 11:23 | Message # 7 |
Maniac admin
| jeli lite C ustvari isto kao C?I volio bih znati nešto uraditi u tom programu dok ne počnem učiti o programiranju

|
| |
| |
| Asuss | Date: Subota, 2008-08-23, 16:43 | Message # 8 |
Pochetnik
Group: Users
| da li se c++ uci u smeru masinski tehnicar za kompjutersko konstruisanje?
|
| |
| |