| Koji je po vama najbolji serijal??? |
| GAMEFREAK | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 15:41 | Message # 1 |
|
Group: Removed
| Koji je po vama najbolji serijal 1,2 ili 3??? Po meniu je naj 3 jer se odirava u SONI(najgorem meksickom zatvoru).Evo malo opisa.U soni su samo najogri zlocinci vecinom iz meksika,ali sa Michleom Scofildeom u zatvor ulazi i agent FBI-a Alex(sada on treba da se izvuce iz zatvora bez pomoci svog brata).Ako vas zanima prica serije slobodno pitajte... STAVIO SI DVA POSTA ZA REDOM PA SAM OVAJ DAO U PRVI
|
| |
| |
|
| Rade | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 15:46 | Message # 2 |
RadeRatoR
Group: Administrators
Status: Offline
| Uh... to je tesko reci!!!!! Znam samo da mi se treci najmanje svidja.... mada je kraj promenio ceo tok desavanja!!!!!! Drugi mi se najvise svidja!!!! Ali ne mogu da se odlucim izmedju prvog i drugog!!!!! Jer je i prvi fenomenalan!!!!

Message edited by Rade - Cetvrtak, 2008-06-26, 15:48 |
| |
| |
|
| spamer | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 15:49 | Message # 3 |
Globalni Administrator
| ok, samo mi recite kakva je ovo igra, nikada nisam cuo za nju
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| GAMEFREAK | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 16:31 | Message # 4 |
|
Group: Removed
| Quote (spamer) ok, samo mi recite kakva je ovo igra, nikada nisam cuo za nju biggrin nije to igrica,to je serija....
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 16:47 | Message # 5 |
Dobar clan
Group: Moderators
| Quote (GAMEFREAK) nije to igrica,to je serija.... I to najbolja. Imam prva 2 serijala i 6 epizoda 3.Nisam je jos odgledao pripremam se ovih dana.
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |
|
| murdoc | Date: Nedelja, 2008-06-29, 23:53 | Message # 6 |
Pochetnik
| odlicna serija odlican izbor glumaca prvi serijal je najbolji
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Nedelja, 2008-06-29, 23:57 | Message # 7 |
Dobar clan
| Sada sam trazio po netu i nasao sam ovo: 1 serijal - 22 epizode 2 serijal - 22 epizode 3 serijal - 13 epizode 4 serijal - 22 epizode Ali 4 jos nije krenuo sa snimanjem,a meni fali 7 epizoda,a ja sam odgledao samo 14,imam dosta jos da uzivam.
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Sreda, 2008-07-09, 11:08 | Message # 8 |
Mini gamer
| 1. Serijal je naj bolji, gledao sam svaku epizodu, ali me kraj razocharao... kao pobegao im avion, jure ih policajci i sta cemo sad............... TRCHACEMO!! WTF?! Bas njeSra... Ostale Serijale i nisam toliko pratio... ni oni vise nisu znali sta ce da snimaju....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| psychedelic | Date: Petak, 2008-07-11, 22:45 | Message # 9 |
Pochetnik
Group: Users
| rekli su da ce biti do 7 sezona ustvari rekli su da ce da urade dokle kod hocu
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Subota, 2008-07-12, 08:44 | Message # 10 |
Dobar clan
| Quote (psychedelic) Ostale Serijale i nisam toliko pratio... ni oni vise nisu znali sta ce da snimaju.... Evo konacno zavrsis prva 2 serijala i 6 epizoda 3 sa gledanjem!Jos 7 epizofda i idem da placem za 4 serijalom.
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |