| LOTR likovi |
| Legolas | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 22:03 | Message # 1 |
Prince of Mirkwood
Group: Moderators
Status: Offline
| Koji su vam omiljeni likovi iz Gospodara Prstenova,bez obzira da li su iz igre,filma ili kjnige? Mozete napisati i zasto.
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| |
|
| Rade | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 22:58 | Message # 2 |
RadeRatoR
Group: Administrators
| Legolas.... zato sto je jedini strelac u filmu....a ja sam vise za strelce!!!!

|
| |
| |
|
| Legolas | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 23:10 | Message # 3 |
Prince of Mirkwood
| Quote (Rade) Legolas.... zato sto je jedini strelac u filmu....a ja sam vise za strelce!!!! Slazem se, mada su mi jos i Aragorn i Faramir medju omiljenim
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| |
|
|
|
| DrIggy | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 23:26 | Message # 5 |
Dobar clan
| Legolas,jer zraci elegancijom,lako sredjuje svoje protivnike.Ali mi se i svidja patuljak zato sto je pomalo lud(samo odavno nisam gledao film i igrao igricu da bih znao kako se zove).
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |
|
| Legolas | Date: Petak, 2008-06-27, 01:40 | Message # 6 |
Prince of Mirkwood
| Quote (DrIggy) Ali mi se i svidja patuljak zato sto je pomalo lud(samo odavno nisam gledao film i igrao igricu da bih znao kako se zove). Zove se Gimli Auuu... Faramir i Boromir su mi najgori!!! Boromir je na pocetku bio los,ali je kasnije ipak ispao dobar. Sta fali Faramiru? imao si dva posta za redom
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| |
|
| Rade | Date: Petak, 2008-06-27, 01:46 | Message # 7 |
RadeRatoR
| Pa zato sto su bili protiv ovig Froda i druzine iako su im ovi govorili sta je i kako je!!!! Auuuu da.... sad kad se prisetim najgori lik mi je onaj gari u trecem delu... kranj sto je hteo sina da spali zivog????

|
| |
| |
|
| Legolas | Date: Petak, 2008-06-27, 01:53 | Message # 8 |
Prince of Mirkwood
| Quote (Rade) Pa zato sto su bili protiv ovig Froda i druzine iako su im ovi govorili sta je i kako je!!!! Auuuu da.... sad kad se prisetim najgori lik mi je onaj gari u trecem delu... kranj sto je hteo sina da spali zivog???? Faramir nije bio protiv Froda,pomogao mu je. I mene je nervirao taj kralj(Denetor) koji je otac Boromira i Faramira. Zeleo je da spali Faramira iako on nizasta nije bio kriv
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| |
|
| Rade | Date: Petak, 2008-06-27, 02:05 | Message # 9 |
RadeRatoR
| Quote (Legolas) Zeleo je da spali Faramira iako on nizasta nije bio kriv E taj.... valjda je zeleo da ga spali jer je mislio da je bio mrtav i bio u zabludi????

|
| |
| |
|
| Bart | Date: Subota, 2008-06-28, 11:21 | Message # 10 |
|
Group: Removed
| Meni je najjaci lik Gimli,a najgori onaj goblin zaboravio sam mu ime
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Subota, 2008-06-28, 11:47 | Message # 11 |
Globalni Administrator
| Najbolji su Legolas i Gimli
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| Legolas | Date: Subota, 2008-06-28, 13:51 | Message # 12 |
Prince of Mirkwood
| Quote (Bart) a najgori onaj goblin zaboravio sam mu ime Zove se Golum
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| |
|
| Astmatichar | Date: Ponedeljak, 2008-06-30, 11:15 | Message # 13 |
Pochetnik
Group: Users
| Gandalf mi je najjači lik. On je taj koji je osnovao Družinu i više nego par puta ih je spasio.
Zanima vas rock/metal muzika?! Posjetite http://astmatichar.blogger.ba/ ili http://astmatichar.co.nr i pročitajte moje mišjenje...
|
| |
| |
|
| Legolas | Date: Ponedeljak, 2008-06-30, 12:02 | Message # 14 |
Prince of Mirkwood
| Quote (Astmatichar) Gandalf mi je najjači lik. On je taj koji je osnovao Družinu i više nego par puta ih je spasio. U pravu si Astmaticaru, Gandalf je jedan od najvaznijih likova i bez njega Gospodar Prstenova ne bi bio ono sto jeste. Slicnu ulogu Gandalf ima i u Hobitu.
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Sreda, 2008-07-09, 10:26 | Message # 15 |
Mini gamer
| Meni je NAJGORI LIK Frodo, a bre, ponasa se ko tetkica, samo cmizdri odustaje od unistenja prstena i tako to... A naj jaci lik mi je onaj Orc sto nosi baklju kako bi "potpalio" onu bombu u zidu... heh koj lik!! P.S. Moria Sucks!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| The_Scorpion | Date: Subota, 2008-07-12, 00:46 | Message # 16 |
Pochetnik
Group: Users
| Meni je cela druzina super ali se nekako Gandalf istice(bar po mom misljenju).Osnovao druzinu,ubio Balroga...
MESS WITH THE BEST,DIE LIKE THE REST!!!
|
| |
| |