Playstation home - PlayStation - Video igre- konzole - Forum
PickPickPickSreda, 2009-11-25, 08:54
| RSS
Extragamers-sajt o igrama

Početna strana| Forum | Moj profil|Odjavi se

[ Nove poruke· Članovi· Pravila foruma· Traži· RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: Hitman, lojma 
Forum » Video igre- konzole » PlayStation » Playstation home (ovo ce po meni biti najbolja stvar za ps3)
Playstation home
lojmaDate: Utorak, 2008-07-15, 15:14 | Message # 1
Pochetnik
Group: Moderators
Status: Offline
Jedan od najuzbudljivijih trenutaka tokom Game Developers Conference-a 2007 održanog 07. marta u San Franciscu bila je najava pokretanja HOME-a, nove 3D online zajednice korisnika Playstation 3.

Home je online 3D mrežna zajednica dostupna na PlayStation Networku. Ona omogućava korisnicima PS-a 3 da međusobno komuniciraju, igraju online-igre, kupuju, dele sadržaje, pa čak i stvaraju i pokazuju svetove koje su sami napravili ostalim korisnicima - sve u stvarnom vremenu. Home će biti dostupan za besplatan download sa PlayStation Storea i moći će da se pokrene direktno iz XMB-a™ (XrossMediaBar) PS-a 3.

Koristeći sasvim personalizovani avatar, korisnici mogu da istražuju Homeovu 3D zajednicu - moderno okruženje sa puno zajedničkih "prostorija", specijalnih mesta posvećenih određenim igrama i ličnih prostora. Svaki korisnik dobija svoj prostor - apartman - unutar Homea i može da poziva ostale da mu se pridruže i uvere se u korisnikov lični stil sa kojim je uredio svoj apartman (a moguće ga je opremiti nameštajem, umetničkim predmetima i sličnim). U apartmanu je takođe moguće prikazivati lične video klipove, slike i druge digitalne multimedijalne sadržaje sačuvane na disku PS-a 3. Preko podržanog tekstovnog, audio i video-chata moguće je komunicirati sa ostalim korisnicima, a svaki lik raspolaže i lepezom animiranih emocija.

Deljenje sadržaja nastavlja se u "Hall of Fameu" gde korisnici mogu izložiti 3D trofeje koje su osvojili u pojedinim igrama koje poseduju, a moći i da se razgledaju i trofeje ostalih korisnika PlayStation Networka, uključujući i one iz igara koje još nisu kupili.

"Ovo je vrlo važan korak napred na području online korisničkih servisa i novih iskustava iz sveta zabave", rekao je Izumi Kawanishi, izvršni direktor i CTO za softver, SCEI. "Dok 3D grafika ukazuje na snagu PS-a 3 i PlayStation Networka, najimpresivnija karakteristika Homea je mnoštvo načina na koje brojni korisnici, kao i naši spoljni partneri, mogu isprobati prednosti najmodernije komunikacije međusobnom interakcijom i deljenjem sadržaja. Smatram da će ovaj jedinstveni spoj online-zajednice, sadržaja koje stvaraju sami korisnici, saradnje i trgovine redefinisati pojam računarske zabave."

Home će u proleće ući u fazu internog beta-testiranja, a izlazak se očekuje kasnije tokom godine. Uz čitav niz poslovnih partnera koji učestvuju u stvaranju Homea - od nezavisnih izdavača i razvojnih timova, do kompanija koje se inače ne bave igrama – i uz buduću bogatu ponudu igračkih naslova za PS3, SCEI će nastaviti da širi horizonte mrežne zabave i snažno promovisati PS3 kao platformu za računrsku zabavu budućnosti.

omarDate: Utorak, 2008-07-15, 15:26 | Message # 2
Maniac admin
Group: Administrators
neka ima svega za ps3 samo da bude bolji od xbox 360 jer me xbox 360 nervira

lojmaDate: Utorak, 2008-07-15, 15:31 | Message # 3
Pochetnik
Quote (omar)
neka ima svega za ps3 samo da bude bolji od xbox 360 jer me xbox 360 nervira

i mene pocinje da nervira xbox 360 sada ce da spusti cenu samo da bi bio prodavaniji od ps3.ali videces ti ps3 za godinu dana .ni pc mu nece moci nista .sto se tice zabave.ali sto se tice grafike jbg.nema ravnom pc-u

HomerDate: Utorak, 2008-07-15, 15:33 | Message # 4
Springfield administrator
daj boze da to "kasnije tokom godine" bude sto pre...
Quote (lojma)
izlazak se očekuje kasnije tokom godine

priest priest priest priest priest
i extra je to sto je za dz. preko PSstore-a...

RadeDate: Utorak, 2008-07-15, 15:34 | Message # 5
RadeRatoR
Quote (lojma)
i mene pocinje da nervira xbox 360 sada ce da spusti cenu samo da bi bio prodavaniji od ps3.ali videces ti ps3 za godinu dana .ni pc mu nece moci nista .sto se tice zabave.ali sto se tice grafike jbg.nema ravnom pc-u

Ma nadmasice oni i PC na kraju!!!!! Predpostavljam da ce na kraju krenuti budziti PS4 ili 3 da mu stavljaju memoriju i tako to....

omarDate: Utorak, 2008-07-15, 15:34 | Message # 6
Maniac admin
ali ti treba hardver toliko jak i skup e u tom je stvar ja bih najviše volio kada bi bio čip za pirate ali teško jer je blu-ray

lojmaDate: Utorak, 2008-07-15, 15:40 | Message # 7
Pochetnik
Quote (Rade)
Ma nadmasice oni i PC na kraju!!!!! Predpostavljam da ce na kraju krenuti budziti PS4 ili 3 da mu stavljaju memoriju i tako to....

neverujem ipak je to konzola a konzole se nebudze!!a i voleo bih ovako i da ostane ovako jednom se stegnem i dam pare .nego svaki mesec da odvajam pare!!!

HitmanDate: Utorak, 2008-07-15, 17:47 | Message # 8
Agent 47
Jao Lojma kad ti upadnem u apartman,kad ti sve polupam...Salim se,jel znas da ces u svom apartmanu moci da stavljas svoje slike na zidove (one slike koje imas na ps-u)??? Ja sam Dzoni 93 Man.Utd. sa sfun foruma...

Crash

lojmaDate: Utorak, 2008-07-15, 17:54 | Message # 9
Pochetnik
Quote (Hitman)
Jao Lojma kad ti upadnem u apartman,kad ti sve polupam...Salim se,jel znas da ces u svom apartmanu moci da stavljas svoje slike na zidove (one slike koje imas na ps-u)??? Ja sam Dzoni 93 Man.Utd. sa sfun foruma...

ma znam provalio sam odma ja se ponadao da jos neko ima ps3 kad ja vidim neki homer prica o haze "moj brat imai zove se hitmen i ja reko ako se zve nikola to je onaj sa sf foruma.i ja udjem u tvoj profil ono pise nikola itd.bolji je sf forum.ja sam ovde samo zbog playstationa teo da vidim ima li jos nrkog ps3 vlasnika.ako nerazumes sta sam napisao nebrini neznam ni ja smile smile

spamerDate: Utorak, 2008-07-15, 20:07 | Message # 10
Globalni Administrator
lepo si to opisao, mada mi se ne cita ali dobijas reputation + od mene

[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu???
[/quote]
[quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote]
[quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote]

E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R

Forum » Video igre- konzole » PlayStation » Playstation home (ovo ce po meni biti najbolja stvar za ps3)
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2009       forum sa engleskog na srpski preveo spamer ( Miroslav Milosavljevic )Site managed by uCoz system