| Gran turismo 5 |
|
|
| Homer | Date: Utorak, 2008-07-15, 00:28 | Message # 2 |
Springfield administrator
Group: Administrators
Status: Offline
| Ja se slazem,iako je nisam igrao sad cekam da izadje ceo GT5,pa da ga kupim. i za jednu sliku si zeznuo,nisi je lepo postavio.
|
| |
| |
|
| Hitman | Date: Utorak, 2008-07-15, 00:31 | Message # 3 |
Agent 47
Group: Moderators
| Ja sam ga igrao u Delta city-ju,napravili su celu kabinu i unutra stavili LCD...imas pravo sportsko sediste i onaj volan...kao da vozis prava kola. Jedino mi se ne svidja sto nema ostecenja,a mozda i ima ali je bilo iskljuceno...Pa jel neko zna da li ima ostecenja? Lojma odgovori,ti imas GT5.
Crash
|
| |
| |
|
| GAMEFREAK | Date: Utorak, 2008-07-15, 00:37 | Message # 4 |
New gamer
| NE S*RI DA MOZE DA SE VOZI FORMULA 1???EXTRAAAAAAAAAAAAAA
DBZ and ALIENWARE are my 2 favourite things:)))
|
| |
| |
|
| lojma | Date: Utorak, 2008-07-15, 01:29 | Message # 5 |
Pochetnik
| Quote (Hitman) Ja sam ga igrao u Delta city-ju,napravili su celu kabinu i unutra stavili LCD...imas pravo sportsko sediste i onaj volan...kao da vozis prava kola. Jedino mi se ne svidja sto nema ostecenja,a mozda i ima ali je bilo iskljuceno...Pa jel neko zna da li ima ostecenja? Lojma odgovori,ti imas GT5. nema ostecenja ali ce biti u punoj verziji.Quote (GAMEFREAK) NE S*RI DA MOZE DA SE VOZI FORMULA 1???EXTRAAAAAAAAAAAAAA moze ali kosta 2000000
|
| |
| |
|
| omar | Date: Utorak, 2008-07-15, 11:52 | Message # 6 |
Maniac admin
| ma super je GT5 ja sam GT3 najviše igrao,volio bi da GT5 izađe za pc jer ima nekih naznake da će izaći za kinesko tržište

|
| |
| |
|
| Rade | Date: Utorak, 2008-07-15, 13:37 | Message # 7 |
RadeRatoR
| E jesu li ono in-game slike????

|
| |
| |
|
| lojma | Date: Utorak, 2008-07-15, 13:52 | Message # 8 |
Pochetnik
| Quote (Rade) E jesu li ono in-game slike???? ona druga jeste.ali i ove ostale su iste kao i iz igre.znaci neverovatna grafika.ja ga obrnuo i sada se vozikam bezveze.igra je toliko dobra da se nekad uzivim da sam u pravim kolima. ps.imam logitech g25 koji daje neverovatan osecaj.nece mi biti zao da dam i 10000 did.za igru kad izadje puna verzija!!!
|
| |
| |
|
| omar | Date: Utorak, 2008-07-15, 14:05 | Message # 9 |
Maniac admin
| lojma jesi li igtao gran turismo 3 za ps2 meni je to najbolja trkačina koju sami ikada igrao(dobro race driver grid je premašio)stvarno perfektna a izbor automobila wooooooow extra stvarno nemam riječi satima bi igrao bez prestanka

|
| |
| |
|
| lojma | Date: Utorak, 2008-07-15, 14:14 | Message # 10 |
Pochetnik
| igrao sam sve delove granturisma .gran turismo 2 je imao 700 automobila :):):):)
|
| |
| |