| POHVALA ZA SVE |
| Extragamer | Date: Sreda, 2008-06-25, 16:37 | Message # 1 |
Glavni Admin :p
Group: Users
Status: Offline
| ja pohvaljujem svakoga ko je registrovan na ovom furumu, zato sto bi ovaj forum prosto propao ako nebi niko isao na njega jos jednom HVALA SVIMA
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
|
| Rade | Date: Sreda, 2008-06-25, 17:42 | Message # 2 |
RadeRatoR
Group: Administrators
| Za pocetak nije lose!!!!! Kada dodje jos korisnika... then we are in business!!!

|
| |
| |
|
| GAMEFREAK | Date: Sreda, 2008-06-25, 17:59 | Message # 3 |
|
Group: Removed
| Quote (Rade) Za pocetak nije lose!!!!! Kada dodje jos korisnika... then we are in business!!! cool cool Tacno tako.Kad se bude registrovalo bar njih 100 onda ce biti posla...
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Sreda, 2008-06-25, 20:51 | Message # 4 |
Globalni Administrator
| Pa ... ja bih pohvalio sve clanove vidim da ima dosta novih aktivnih i lepo je videti korisnike u vecem broju samo za 2 dana, koliko postoji forum,
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| omar | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 11:49 | Message # 5 |
Maniac admin
| svaka vam čast za forum treba samo sačekati par dana da bude oko 100-njak članova a skin ste baš pogodili

|
| |
| |
|
| Legolas | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 12:40 | Message # 6 |
Prince of Mirkwood
Group: Moderators
| Svaka cast u vezi foruma. Svakim danom nas je sve vise(cool)
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| |
|
| BL@cK_WoLF | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 13:26 | Message # 7 |
BL@cK_ADmIN^^
| Quote (extragamers) ja pohvaljujem svakoga ko je registrovan na ovom furumu, zato sto bi ovaj forum prosto propao ako nebi niko isao na njega jos jednomHVALA SVIMA nema na cemi i jos jedno,forum je odlican
Choose Your Destiny!!! FLAWLESS VICTORY!!!  ELEMENT 4 eVeR..::extragamers TEAM::.. VOTE OR DIE!!!
|
| |
| |
|
| Crash | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 13:41 | Message # 8 |
|
| Forum je odlican svidja mi se sto je ovo polje za odgovor vec postavljeno a ne da,ko na sfun forumu moram da idem na reply pa tek onda da kucam. U svakom slucaju oba foruma su odlicna
|
| |
| |
|
| Bart | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 16:24 | Message # 9 |
|
| Forum je stvarno extra,meni bolji od SF SVAKA CAST Added (2008-06-26, 6:24 Pm) --------------------------------------------- Sve greske sa SF-ovog sajta su ispravljene pa vise ni ne idem na SF-ov sajt
|
| |
| |
|
| BL@cK_WoLF | Date: Subota, 2008-06-28, 17:36 | Message # 10 |
BL@cK_ADmIN^^
| izgleda da forum stvarno napreduje
Choose Your Destiny!!! FLAWLESS VICTORY!!!  ELEMENT 4 eVeR..::extragamers TEAM::.. VOTE OR DIE!!!
|
| |
| |
|
| Extragamer | Date: Subota, 2008-06-28, 17:50 | Message # 11 |
Glavni Admin :p
Group: Users
| Quote (BL@cK_WoLF) izgleda da forum stvarno napreduje pa, ako uzmemo u obzir da forum radi samo 5 dana, a ima vec 25 clanova... onda je stvarno napredovao
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
|
| omar | Date: Nedelja, 2008-06-29, 20:03 | Message # 12 |
Maniac admin
| treba na još foruma i na našim stranicama reklamirati da bude još više članova za sada je forum extra,članova ima puno za 5 dana

|
| |
| |
|
|
|
| Homer | Date: Sreda, 2008-07-02, 15:01 | Message # 14 |
Springfield administrator
| Quote (Rade) Jujujuju..... pa ja ne mogu da verujem.... nema NI JEDNE NOVE PORUKE..... ljudi sta vam je????? Stalno visim ovde u nadi da ce neko nesto novo napisati a ono nema nikog zivog ovde..... ako ovako nastavite ovaj forum ce se brzo ugasiti!!!!!! Zato bolje krenite nesto da pisete!!!!!! angry angry angry angry Isto kao i ti po ceo dan sam na forumu,a nema nista novo.
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Sreda, 2008-07-09, 06:36 | Message # 15 |
Mini gamer
| Quote (Rade) Jujujuju..... pa ja ne mogu da verujem.... nema NI JEDNE NOVE PORUKE..... ljudi sta vam je????? Stalno visim ovde u nadi da ce neko nesto novo napisati a ono nema nikog zivog ovde..... ako ovako nastavite ovaj forum ce se brzo ugasiti!!!!!! Zato bolje krenite nesto da pisete!!!!!! JA OD SAD VISIM OVDE... NE BRINITE!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Sreda, 2008-07-09, 08:44 | Message # 16 |
Globalni Administrator
| Quote (Mikas) JA OD SAD VISIM OVDE... NE BRINITE! lepo od tebe kao nagradu dobijas respect + XD
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| omar | Date: Sreda, 2008-07-09, 15:42 | Message # 17 |
Maniac admin
| ja više i ne idem na sf forum kada mogu na forumu sam, ovih zadnjih par dana nisam bio tu pa zato nisam bio online

|
| |
| |