| extragamer |
| Extragamer | Date: Utorak, 2008-06-24, 18:26 | Message # 1 |
Glavni Admin :p
Group: Users
Status: Offline
| dolazim iz maalog sela Glozan kod Novog Sada. Imam 13 god., i zavrsio sam 6. razred. Omiljene igre su mi pes 2008, virtua tennis 3, counter strike, sa-mp i mnoge druge xD Hobiji su mi kompjuteri, fudbal,sms poruke xD mrzim skolu, ali mi je i dosadno bez skole, naravno zbog druzenja xD daj reci kako se zoves.....lepo se predstavi ok, ajde zovem se Janko
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| | |
| spamer | Date: Utorak, 2008-06-24, 18:56 | Message # 2 |
Globalni Administrator
Group: Administrators
| Miroslav, mada svi me poznajete xD, najbolje igre SAMP, resident evil 4 i FIFA 2006 World Cup ( igra je zakon !! ) extragamers: dobrodosao
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| | |
| Rade | Date: Sreda, 2008-06-25, 15:29 | Message # 3 |
RadeRatoR
| Ja sam Rade iz Veternika (kod NSa), sa ovom mojom kantom od kompa ne mogu da pokrenem ni jednu igru pa se zato kocentrisem na skupljanje filmova!!!! Najvise sam za komedije i akciju!!!! Slusam iskljucivo stranu muziku.... nemam nista protiv ijednog pravca, mada kad bih birao izabrao bih Hip-Hop i Rap!!! spamer & extragamers: dobrodosao

|
| |
| | |
| KARLO | Date: Sreda, 2008-06-25, 17:02 | Message # 4 |
|
Pochetnik
| Ja sam Karlo.Zivim u NS-u(Grbavica).Imam 14 god.I ja slusam stranu muziku(hip-hop,rep...).Pozzz spamer & extragamers: Poz i dobrodosao
Karlo
|
| |
| | |
| SilverMan | Date: Sreda, 2008-06-25, 17:57 | Message # 5 |
Pochetnik
| Ja sam Stevan zivim u malom gradu u CG (nije bas mali ali nije ni veliki ) Imam 16 god idem u skolu i to je to spamer: dobrodosao extragamers: dobrodosao
|
| |
| | |
| Legolas | Date: Sreda, 2008-06-25, 18:32 | Message # 6 |
Prince of Mirkwood
Group: Moderators
| Ja sam Nikola, imam 18 godina i iz Loznice sam. Iskusan sam Gamer. Slusam Rock i Hard Rock. Omiljeni film i knjiga Gospodar Prstenova. Toliko za pocetak spamer: dobrodosao extragamers: welcome
EVIL CANNOT PASS ME
|
| |
| | |
| Aragorn | Date: Sreda, 2008-06-25, 18:46 | Message # 7 |
|
Group: Removed
| Ja sam nikola,dolazim iz Njemacke,omiljene igresu i GTA SA,Crysis,Assassins creed,CS. spamer: dobrodosao extragamers: willkommen
|
| |
| | |
| Witch-King | Date: Sreda, 2008-06-25, 19:11 | Message # 8 |
Lord of Angmar
| Zovem se Zoran,Stariji sam brat od Aragorna obasvoje zivimo u Trebinju i rodili smo se u Minhenu i svaka igra koju sam igro mi je super spamer: dobrodosao extragamers: dobrodosao
Vodim vojnike Angmara da osvojim Srednju Zemlju,ko stane u nas put naci ce se kao nazgul ili bez glave BUDALO,NIJEDAN ČOVJEK ME NE MOZE UBITI!
|
| |
| | |
| spamer | Date: Sreda, 2008-06-25, 20:56 | Message # 9 |
Globalni Administrator
| Dobrodosli svi novi clanovi i lepo se zabavite na ovom forumu. Posto vidim da ste skoro svi novi idem bolje da se predstavim, Zovem se Miroslav Milosavljevic, dolazim iz Glozana, imam 14 godina, zavrsio sam 8 razred osnovne skole. Hobi: Interner, SanAndreasMultiPlayer ( poznat SAMP ) naravno, I DAVANJE BANA ONIM STA KORISTE CHEATE NA SAMP, Ovaj poslednji hobi neka vas ne uplasi nisam toliko strasan, neka vam extragamers ( mislim na ***** ) kaze
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| | |
| Extragamer | Date: Sreda, 2008-06-25, 21:10 | Message # 10 |
Glavni Admin :p
| hehe ima pravo, nije bas tako strasan, super je drug... jedino mi se nije svidjalo sto se na "oprostaju od skole" malo[ edit ] :D spamer: ***** [edit], kume, i za tebe vaza pravila foruma, nema otkrivane identiteta drugih korisnika extragamers:hehe a sad si ti otkrio moj id
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| | |
| omar | Date: Sreda, 2008-06-25, 23:56 | Message # 11 |
Maniac admin
| zovem se Omar i iz sarajeva sam imam 14 godina i eto tako to volim hip hop i rap a gamer sam od 4 godine,manijak sam spamer: dobrodosao i lepo se zabavi na nasem forumu extragamers: welcome

|
| |
| | |
| GAMEFREAK | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 02:31 | Message # 12 |
|
Group: Removed
| Pozzz svima.Ja sam Lazar iz Kragujevca imam 15 godina i veliki sam gamer(sa krsh kompom) :'( spamer: pozz i dobrodosao extragamers: dobrodosao
|
| |
| | |
| BL@cK_WoLF | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 12:41 | Message # 13 |
BL@cK_ADmIN^^
| zdravo ja sam aleksandar iz novod sada i "volim da igram igrice" spamer: dobrodosao extragamers: dobrodosao
Choose Your Destiny!!! FLAWLESS VICTORY!!!  ELEMENT 4 eVeR..::extragamers TEAM::.. VOTE OR DIE!!!
|
| |
| | |
| DrIggy | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 16:36 | Message # 14 |
Dobar clan
| Vozdra!!! Zovem se Igor iz NK,CG,ucenik sam 3 ekonomske,nisam bas neki gamer(mislim ne igram igrice cesto,jer me komp zeza),ali znam dobro da igram kad se navucem.Od igrica igram iskljucivo strategije.Veliki sam ljubitelj filmova(narocito trilera),i nekih serija(Prison Break),F1 obozavam kao I Inter. Eto dosta toliko za pocetak.Nadam se da cu se prilagoditi. spamer & extragamers: dobrodosao
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| | |
| RedStarFan | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 16:44 | Message # 15 |
|
Pochetnik
| sta da kazem? Zovem se Boris,imam 15 godina,navijam za Zvezdu i veliki sam fan.Od igara volim WoW,GTA,PES,CoD,NFS i druge.. extragamers: welcome spamer: dobrodosao
Delije Sever 1989
|
| |
| | |
| bamboocha | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 19:40 | Message # 16 |
|
Pochetnik
| bojan, 17 godina, gamer vec 10 godina, delija spamer: hehe, dobrodosao
|
| |
| | |
| Homer | Date: Nedelja, 2008-06-29, 17:45 | Message # 17 |
Springfield administrator
| Za sve one koji neznaju ja sam onaj sto je bio BART. hehe, ceo si simpson...
|
| |
| | |
| Astmatichar | Date: Ponedeljak, 2008-06-30, 01:07 | Message # 18 |
Pochetnik
| Astmatichar mi je nick. Volim: cigare, retro igre, emulatore, forume, rock / metal muziku, djevojke i mnogo drugih stvari. Moderator sam na Screenfun forumu (kojeg ste i pokrali, ali nema veze) i xxxxx (prejak forum, navratite). spamer: dobrodosao dobrodosao
Zanima vas rock/metal muzika?! Posjetite http://astmatichar.blogger.ba/ ili http://astmatichar.co.nr i pročitajte moje mišjenje...
|
| |
| | |
| Mikas | Date: Utorak, 2008-07-08, 17:41 | Message # 19 |
Mini gamer
| Milan Ivanovic, nick Mikas, 92 god... Selo Srpski Miletic u Vojvodini... Igre ne igram zato sto imam KaNtU od kompa... spamer: lol, hehe, dobrodosao
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| | |
| Gogy | Date: Petak, 2008-07-11, 22:50 | Message # 20 |
Pochetnik
| Pozdrav svima, koliko vas ima.......ako malo bolje pogledate u moj profil videli bi da se ja zovem Gogy....hhehe...91 god. itd
|
| |
| |
|
| Copyright MyCorp © 2009 forum sa engleskog na srpski preveo spamer ( Miroslav Milosavljevic ) | Site managed by uCoz system |
|