| Prijave za moderatora |
| Rade | Date: Sreda, 2008-07-09, 14:12 | Message # 41 |
RadeRatoR
Group: Administrators
Status: Offline
| Quote (spamer) ako si sa veternika pitaj radeta da ti objasni posao urednika, kada sta trebas da radis i to .... Nije...

|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Sreda, 2008-07-09, 18:52 | Message # 42 |
Mini gamer
| sta nije?! Samo da ti kazem... sad sve znam sto se tice foruma.... al aj mi "POKAZI" kako je to kad si moderator... trazi spamer...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| tRa1N^ | Date: Sreda, 2008-07-09, 23:06 | Message # 43 |
Pochetnik
Group: Moderators
| Zelim da se prijavim za moderatora... na svastariji or fun club...a iskustvo....bio moderator na forumima .. pravio forume....a da nick mi je tRa1N^
Osmeh je jednia kriva linija koja u zivotu ispravlja mnogo toga...
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Cetvrtak, 2008-07-10, 07:56 | Message # 44 |
Globalni Administrator
| NOVO OBAVESTENJE !!!!! Nema vise prijavljujem se za PC, PS3, trash, chat, i fan clubove ........... nego mozete biti moderator NA MAXIMUM 2 PODFORUMA, a to radi toga jel ovako cemo popuniti mod mesta za 1 dan.
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| Homer | Date: Cetvrtak, 2008-07-10, 11:02 | Message # 45 |
Springfield administrator
| Pa moja i radetova mesta moderatora podelite nekom i onako smo mi adminstratori.
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Cetvrtak, 2008-07-10, 17:12 | Message # 46 |
Mini gamer
| e ja moram obavezno da budem mod trasha... jedino ja tamo "threadujem" a za drugo mesto... hmm moram jos da rasmislim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| tRa1N^ | Date: Cetvrtak, 2008-07-10, 20:42 | Message # 47 |
Pochetnik
| Dajte meni da bude na PC plz... :)) spamer: gotovo, mod si i pc-a
Osmeh je jednia kriva linija koja u zivotu ispravlja mnogo toga...
|
| |
| |
|
| Homer | Date: Petak, 2008-07-11, 16:04 | Message # 48 |
| Ajde da se popune ova mesta u svastariji,ili makar da se nekako raspodele sva mesta moderatora.Onaj karlo nije na forumu 100 godina,a mod je na gomili podforuma,a DrIggy[jeste da se nije prijavio] je jedan od retkih aktivnih a nije nigde mod.
|
| |
| |
|
| omar | Date: Petak, 2008-07-11, 16:11 | Message # 49 |
Maniac admin
| da trebali bi driggy-a staviti za moda a karla vratiti na mjesto člana

|
| |
| |
|
| GAMEFREAK | Date: Petak, 2008-07-11, 16:47 | Message # 50 |
New gamer
| Glasam da stavimo iggy-ja za mod-a.!!!!!!
DBZ and ALIENWARE are my 2 favourite things:)))
|
| |
| |
|
| Extragamer | Date: Petak, 2008-07-11, 17:29 | Message # 51 |
Glavni Admin :p
Group: Users
| Quote (omar) da trebali bi driggy-a staviti za moda a karla vratiti na mjesto člana slazem se, karlo bas nije aktivan...
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
|
| Extragamer | Date: Petak, 2008-07-11, 17:48 | Message # 52 |
| Quote (Homer) Ajde da se popune ova mesta u svastariji,ili makar da se nekako raspodele sva mesta moderatora.Onaj karlo nije na forumu 100 godina,a mod je na gomili podforuma,a DrIggy[jeste da se nije prijavio] je jedan od retkih aktivnih a nije nigde mod. KARLO JE SKINUT SA MODA, SADA CE CE UMESTO NJEGA BITI MOD DRIGGY... SAMO NEK KAZE GDE... DUPLI POST PA STA?
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Petak, 2008-07-11, 18:04 | Message # 53 |
Dobar clan
| Quote (omar) a DrIggy[jeste da se nije prijavio] je jedan od retkih aktivnih a nije nigde mod. Quote (GAMEFREAK) Glasam da stavimo iggy-ja za mod-a.!!!!!! Quote (omar) da trebali bi driggy-a staviti za moda Quote (Extragamer) slazem se Hvala svima bas sam se prijatno iznenadio,udjem i pogledam ispod mog avatara oznaka M i rekoh prividja li se ovo meni ili sam totalno poludio. Hvala jos jednom! Quote (Extragamer) SAMO NEK KAZE GDE... Pa ne znam sta ima slobodno,mozda prison break a ostalo kad vidim sta je slobodno?
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Petak, 2008-07-11, 22:17 | Message # 54 |
Mini gamer
| KNGRADZULESHNS DR YDZY . . . Meni su ponudili da budem mod za jos nesto... pa nek to bude Muzika, Film... e a za quiz... to nedate nikom???
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Subota, 2008-07-12, 09:29 | Message # 55 |
Globalni Administrator
| Quote (Mikas) e a za quiz... to nedate nikom??? pitaj extragamera Quote (Mikas) pa nek to bude Muzika, Film mozika moze al film ne vidim nigde ..............
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| Extragamer | Date: Subota, 2008-07-12, 12:13 | Message # 56 |
| Quote (Mikas) KNGRADZULESHNS DR YDZY . . . Meni su ponudili da budem mod za jos nesto... pa nek to bude Muzika, Film... e a za quiz... to nedate nikom??? ajde bices i quiz, ali postavljaj sto vise njih (kvizova)
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
|
| Gandalf | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 12:16 | Message # 57 |
|
Group: Removed
| moguli ja biti moderator od surftips PA TEK SAD SI DOSO I VEC KAD BI BIO MOD? Added (2008-07-14, 12:02) --------------------------------------------- Quote (Gandalf) PA TEK SAD SI DOSO I VEC KAD BI BIO MOD? Pa imam puno iskustva OK, MADA TO CEMO JOS VIDETI... PRIMLJEN AA NE CEKAJ.. RECI MI NA KOJIM FORUMIMA SI MOD... I MISLIM DA JE OVO DOVOLJAN RAZLOG ZASTO NECES BITI MOD Date of birth: 26 Decembar 1998 [ 9 Jarac ] Added (2008-07-14, 12:16) --------------------------------------------- Quote (Gandalf) AA NE CEKAJ.. RECI MI NA KOJIM FORUMIMA SI MOD... I MISLIM DA JE OVO DOVOLJAN RAZLOG ZASTO NECES BITI MOD Date of birth: 26 Decembar 1998 [ 9 Jarac ] kako meni je date of birth:12 Mart 1995 [ 13 Ribe ] video sam...sad si promenio jel
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 20:42 | Message # 58 |
Mini gamer
| posto ste zakljucali za admine... mogu ovde da se prijavim?? Ocu da budem admin... dovoljno dugo sam chekao.... POSTO IMAS FORUM, IMAS I ISKUSTVO PRIMLJEN
|
| |
| |
|
| Gandalf | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 21:42 | Message # 59 |
|
Group: Removed
| Quote (Gandalf) video sam...sad si promenio jel OK,OK ja sam aragorn jesteli sad srecni
|
| |
| |
|
| Homer | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 21:48 | Message # 60 |
| Quote (Gandalf) OK,OK ja sam aragorn jesteli sad srecni otiso si off topic
|
| |
| |