| Main Page |
| Mikas | Date: Sreda, 2008-07-09, 21:03 | Message # 1 |
Mini gamer
Group: Administrators
Status: Offline
| Mozete li malo da poradite na pocetnoj strani? Kad zovem ljude da dodju na forum, oni nas kritikuju kako nemamo nista na pocetnoj strani... Bilo bi lepo kad bi se barem nesto nalazilo tamo sem onog Dobrodosli na Forum... Da li imate neke planove ili ce to ostati tako kako jeste???
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| BL@cK_WoLF | Date: Sreda, 2008-07-09, 22:14 | Message # 2 |
BL@cK_ADmIN^^
| mogli bi smo da dodamo neku pomoc recimo kako se dodaje slika u potpisi tako to...
Choose Your Destiny!!! FLAWLESS VICTORY!!!  ELEMENT 4 eVeR..::extragamers TEAM::.. VOTE OR DIE!!!
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Sreda, 2008-07-09, 22:23 | Message # 3 |
Mini gamer
| Quote (BL@cK_WoLF) mogli bi smo da dodamo neku pomoc recimo kako se dodaje slika u potpisi tako to... pa........ moze..... samo da nije prazno
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Cetvrtak, 2008-07-10, 07:53 | Message # 4 |
Globalni Administrator
| hmmmm ... ko zna odlicno da radi sa photoshopom ??
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| omar | Date: Utorak, 2008-07-15, 22:06 | Message # 5 |
Maniac admin
| ne znam baš odlično ali solidno radim

|
| |
| |
|
| spamer | Date: Sreda, 2008-07-16, 10:56 | Message # 6 |
Globalni Administrator
| jbg, treba mi profesionalni "forosopas"
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| omar | Date: Sreda, 2008-07-16, 12:42 | Message # 7 |
Maniac admin
| šta treba reci,u nečemu odlično radim a nešto solidno

|
| |
| |
|
| spamer | Date: Sreda, 2008-07-16, 13:51 | Message # 8 |
Globalni Administrator
| skin za forum
|
| |
| |
|
| omar | Date: Sreda, 2008-07-16, 13:56 | Message # 9 |
Maniac admin
| ups nisam tu dobar ali imam druga završiofakultet profesionalac za photoshop pa ću ga zamoliti da on napravi EDIT:nije tu otišao je negdje

|
| |
| |
|
| spamer | Date: Sreda, 2008-07-16, 17:12 | Message # 10 |
Globalni Administrator
| jbg, docice a koji fakultet je zavrsio ? Quote (omar) ups nisam tu dobar zato kazem treba mi profesionalac XD
|
| |
| |
|
| Asuss | Date: Nedelja, 2008-08-24, 12:01 | Message # 11 |
Pochetnik
Group: Users
| znam ja jednog nazzgula,profesionalac u photoshopu!
|
| |
| |
|
| duchovki | Date: Subota, 2009-05-23, 10:20 | Message # 12 |
|
Pochetnik
Group: Users
| Вот так тема
|
| |