Race driver grid - PC - Video igre- PC - Forum
PickPickPickSreda, 2009-11-25, 09:00
| RSS
Extragamers-sajt o igrama

Početna strana| Forum | Moj profil|Odjavi se

[ Nove poruke· Članovi· Pravila foruma· Traži· RSS ]
Page 2 of 2«12
Forum moderator: GAMEFREAK, tRa1N^ 
Forum » Video igre- PC » PC » Race driver grid
Race driver grid
omarDate: Utorak, 2008-07-15, 20:22 | Message # 21
Maniac admin
Group: Administrators
Status: Offline
evo ukratko o igri,prvo kada ulazite u igru napišete svoje ime,nadimak itd.Sada vam treba lova za auto i vaš tim,onda morate voziti za druge timove a oni vam zadaju da završite trku i imate neki bonus objevtive,Kada skupite dovoljnu količinu para,onda pravite tim,od imena,boje i tih zezancija,Kampanja je savršeno osmišljena,a podijeljenja je na tri dijela:američki,europski i japanski gdje ćete se voziti po mnogim poznatim stazama i gradovima.grafika je fenomenalna,mene je ostavila bez teksta,model oštećenja,mnogo automobila na stazi(nekada ih bude čak 20,mnogobrojna publika i sve ostalo vas ostavlja bez daha,ali što se mora reći svaka čat programerima za optimizaciju,zvuk je dobar,fizika je malo drugačija i ne preporučujem vam da vozite na tastaturi,ono što se mora reći je da svako auto se drugačije ponaša na stazi a izbor automobila je odličan od BMW-a,ferrari-a,formule,porschea,pa do japanskih automobila(sveukupno ih ima 45).Ono što je odlično je AL protivnika stvarno je odličan kao da se trkate protiv živih protivnika,pažljivo ulazite u krivine jer su mene često puta udarili s leđa pa sletim sa staze,Sve u svemu extra igra i svima je preporučujem.

Witch-KingDate: Sreda, 2008-08-13, 10:05 | Message # 22
Lord of Angmar
Group: Moderators
Status: Offline
super igra

Vodim vojnike Angmara da osvojim Srednju Zemlju,ko stane u nas put naci ce se kao nazgul ili bez glave

BUDALO,NIJEDAN ČOVJEK ME NE MOZE UBITI!

Forum » Video igre- PC » PC » Race driver grid
Page 2 of 2«12
Search:

Copyright MyCorp © 2009       forum sa engleskog na srpski preveo spamer ( Miroslav Milosavljevic )Site managed by uCoz system