| ODSUTNOST |
| Extragamer | Date: Nedelja, 2008-06-29, 18:35 | Message # 1 |
Glavni Admin :p
Group: Users
Status: Offline
| samo zelim da najavim svoju odsutnost... necu biti na forumu u utorak, sredu i cetvrtak... za to vreme MORA da se spamer brine o forumu.... spameru, zabrljas li nesto... koga zanima nesto vise o mojoj odsutnossti, tu je pm...
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Ponedeljak, 2008-06-30, 09:25 | Message # 2 |
Globalni Administrator
Group: Administrators
| ne brini znam da uredjujem forum, napisao sam u prijavi za admine, admin sam na 4 foruma, pa znam sta treba da radim. a sta se tice da zabrljam to se nece desiti :D, ma sam iskusan admim
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| Extragamer | Date: Ponedeljak, 2008-06-30, 18:21 | Message # 3 |
Glavni Admin :p
| LJUDI IZVIN'TE... NASTALA JE NEKA ZBRKA, PA CU BITI ODSUTAN SLEDECE NEDELJE...(A NE OVE)
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
|
| spamer | Date: Ponedeljak, 2008-06-30, 18:34 | Message # 4 |
Globalni Administrator
| LOOOOL, nisi mnogo ni promasio samo jedno 7 dana ali ok XD ahahahahahaha hh hehehehehehe hihihihiihihh
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
|
| omar | Date: Sreda, 2008-07-09, 10:08 | Message # 5 |
Maniac admin
| i ja nisam bio prisutan 10 dana putovao sam sada sam opet tu

|
| |
| |
|
| spamer | Date: Sreda, 2008-07-09, 11:25 | Message # 6 |
Globalni Administrator
| Quote (omar) i ja nisam bio prisutan 10 dana putovao sam sada sam opet tu biggrin video sam da te nama dugo
|
| |
| |
|
| Lazar95 | Date: Sreda, 2008-07-09, 12:04 | Message # 7 |
Pochetnik
| Ja idem u Egipat na 12 dana.....
Nije Majmun kriw sto je od njega nastao covek1
|
| |
| |
|
| BL@cK_WoLF | Date: Petak, 2008-07-11, 10:15 | Message # 8 |
BL@cK_ADmIN^^
| ja u sledecu sredu 16.7.08 idem u grcku i necu biti ovde recimo oko 10 dana!!!
Choose Your Destiny!!! FLAWLESS VICTORY!!!  ELEMENT 4 eVeR..::extragamers TEAM::.. VOTE OR DIE!!!
|
| |
| |
|
|
|
| omar | Date: Petak, 2008-07-11, 15:23 | Message # 10 |
Maniac admin
| nema nikoga svi odoše

|
| |
| |
|
| spamer | Date: Petak, 2008-07-11, 21:16 | Message # 11 |
Globalni Administrator
| Quote (omar) nema nikoga svi odoše sad sad sad extragamer se vratio al rade odlazi jedan dodje drugi ode XD
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Petak, 2008-07-11, 22:31 | Message # 12 |
Mini gamer
| Reko kad svi najavljujete ODSUTNOST... onda cu i ja: Ja sam odsutan u-jutro... ja radim bre... ne zajebavam se po ceo dan na forumu ko vi! Shala... Ovaj moje radno vreme je od 8-15 ali uvek se vracam kuci oko 17... :( :(
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| Homer | Date: Petak, 2008-07-11, 22:46 | Message # 13 |
Springfield administrator
| A koj ti posaoo???
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Subota, 2008-07-12, 08:47 | Message # 14 |
Dobar clan
Group: Moderators
| Quote (Mikas) ja radim bre... I mene tajo oce da uvali neki posao,ali se ja uvijek izvucem ddok ne postanem punoljetan,ipak su za mene oni lagani poslovi.
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |