| Extragamer | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 12:58 | Message # 1 |
Glavni Admin :p
Group: Users
Status: Offline
| ako neznate neke reci na drugim, stranim jezicima, posetite http://www.krstarica.com/dictionary/ Onda samo izberite iz kojeg u koji jezik zelite da prevedete rec...
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
| spamer | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 13:46 | Message # 2 |
Globalni Administrator
Group: Administrators
| hmmm....nije nesta extra, mala ponuda, samo Serbian-English | English-Serbian | German-Serbian | Serbian-German posetite: http://www.google.com/translate_t google ima omnogo vece ponude, proverite sami
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |
| Rade | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 13:49 | Message # 3 |
RadeRatoR
| Quote (spamer) hmmm....nije nesta extra, mala ponuda, samo Serbian-English | English-Serbian | German-Serbian | Serbian-German Pa to je u sustini sve sto i treba!!! Ja koristim YuRecnik, takoda mi naj moze koristiti samo za Nemacki.... Kolika mu je baza reci???

|
| |
| |
| Bart | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 18:54 | Message # 4 |
|
Group: Removed
| Za taj recnik sam znao od ranije i dosta puta mi je pomogao za domaci iz nemackog. Krstarica ima i dobar chat[pricaonica]Added (2008-06-26, 8:54 Pm) --------------------------------------------- Dobar je onaj google-ov recnik.Thank you spamer.
|
| |
| |
| spamer | Date: Petak, 2008-06-27, 07:37 | Message # 5 |
Globalni Administrator
| Quote (Bart) Dobar je onaj google-ov recnik.Thank you spamer. np, samo kada bi se ujedinili google-ov i krstaricim recnik bilo bi ..... max, al to se nece dogoditi
[quote=Mikas]Koji je naj brzi skuter na svetu??? [/quote] [quote=Homer]Koj kopneni kao motor ili onaj za vodu??? [/quote] [quote=Mikas]A koj je sad u modi jbt ?! Pa onaj sto se vozi po svemiru[/quote] E X T R A G A M E R S ___ F O R E V E R
|
| |
| |