| YouTube Downloader (Free) |
| Crash | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 14:10 | Message # 1 |
|
Group: Removed
| Ovo je link za besplatan YouTube Downloader http://youtubedownload.altervista.org/ Veoma je jednostavan za upotrebu,kao sto ste vec zakljucili koristi se za skidanje snimaka sa YouTube-a. Nakon sto skinete snimak verovatno necete moci da ga gledate jer ga skidate u FLV fajlu. Taj FLV fajl treba da prebacite u neki drugi kao sto je Windows Media Player fajl,a to cete uraditi isto preko YouTube Downloadera(posto uz njega dobijate i konverter). Program je veoma koristan,sa njim sam skinuo tonu snimaka sa YouTube-a medju kojima su spotovi,trejleri i ostalo...
Message edited by Crash - Cetvrtak, 2008-06-26, 14:11 |
| |
| |
|
|
|
| Crash | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 14:37 | Message # 3 |
|
| Pa ja sam je postavio i tamo i ovamo
|
| |
| |
|
| Rade | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 14:46 | Message # 4 |
RadeRatoR
Group: Administrators
Status: Offline
| Pa znam!!!

|
| |
| |
|
| Extragamer | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 15:33 | Message # 5 |
Glavni Admin :p
Group: Users
| e, vidi ja imam slabu konekciju, pa nemogu bas gledati video na youtubeu. ide dve sekunde pa stane na jedno minut pa tako... dal kad skinem snimke cu moci da ih gledam normalno?
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
|
| Crash | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 15:56 | Message # 6 |
|
| Da onda ih ti imas u kompu i mozes da ih gledas i kada ti je net iskljucen.Jedino sto ce ti trebati dosta vremena da ih skines posto zauzimaju po 7 megabajta. (ti kada ih skines imas ih na hard disku i uopste ti ne treba internet da bi ih gledao) P.S.Ne zaboravi da ih konvertujes!
|
| |
| |
|
| GAMEFREAK | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 16:33 | Message # 7 |
|
| Imam program,nije los.Moze da se namesti da se falj sam konvertuje pre download-a.Npr u avi file
|
| |
| |
|
| DrIggy | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 16:52 | Message # 8 |
Dobar clan
Group: Moderators
| Kao sto sam rekao i na Sf forumu da i ovdje prepisem : Imam ga otkad znam za youtube, do sada je skoro 1000 klipova skinuto sa njega.
Bas sam vrela veceras!
|
| |
| |
|
| Witch-King | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 21:51 | Message # 9 |
Lord of Angmar
| Radili taj na Visti i ima i ovaj je dobar za one koje znaju njemacki www.sharetube.de
Vodim vojnike Angmara da osvojim Srednju Zemlju,ko stane u nas put naci ce se kao nazgul ili bez glave BUDALO,NIJEDAN ČOVJEK ME NE MOZE UBITI!
|
| |
| |
|
| Rade | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 22:25 | Message # 10 |
RadeRatoR
| Quote (Witch-King) Radili taj na Visti i ima i ovaj je dobar za one koje znaju njemacki www.sharetube.de A puno ih njih zna...

|
| |
| |
|
| programer | Date: Ponedeljak, 2008-07-07, 17:12 | Message # 11 |
Pochetnik
Group: Users
| lakse je uzeti real player imate sve u njemu pozz
|
| |
| |
|
| Mikas | Date: Sreda, 2008-07-09, 10:34 | Message # 12 |
Mini gamer
| Quote (Crash) Ovo je link za besplatan YouTube Downloader http://youtubedownload.altervista.org/ Veoma je jednostavan za upotrebu,kao sto ste vec zakljucili koristi se za skidanje snimaka sa YouTube-a. Nakon sto skinete snimak verovatno necete moci da ga gledate jer ga skidate u FLV fajlu. Taj FLV fajl treba da prebacite u neki drugi kao sto je Windows Media Player fajl,a to cete uraditi isto preko YouTube Downloadera(posto uz njega dobijate i konverter). Program je veoma koristan,sa njim sam skinuo tonu snimaka sa YouTube-a medju kojima su spotovi,trejleri i ostalo... BUUUUULL SHIT! idite vi lepo na www.keepvid.com i odatle skidajte youtube klipove... mozete da izaberete, da li cete flv ili mp4 format... obavezno posetite Keep Video
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noone Can Beat The Real Metal! Metal Is Even Stronger Than Destiny! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
| |
| |
|
| tRa1N^ | Date: Sreda, 2008-07-09, 23:11 | Message # 13 |
Pochetnik
| slazem se sa mikasom lepo izaberete format...
Osmeh je jednia kriva linija koja u zivotu ispravlja mnogo toga...
|
| |
| |