| Crash | Date: Cetvrtak, 2008-06-26, 20:41 | Message # 1 |
|
Group: Removed
| Nova generacija joypada na PS3 nazvana je Sixaxis. Joypad je bežičan i sa konzolom vrši komunikaciju preko Bluetooth (BT) konekcije. PS3 može da komunicira sa 7 BT uređaja, bio to joypad, slušalice, tastatura i dr. što je podržano od strane softvera. Sixaxis je izgubio vibracije, pa je sada znatno lakši, ali je Sony ubacio žiroskop koji prepoznaje kretanje kontrolera u svim pravcima. Joypad je sada urađen od hrapave plastike i blago je transparentan, kao i sama konzola. Umesto klasičnih R2 i L2 tastera sa Dualshock II verzije, sixaxis ima analogne tastere sa vecim hodom, veoma upotrebljive za simulacije automobila, aviona i slično. Takođe je dodato i "home" dugme.
|
| |
| |
| Extragamer | Date: Petak, 2008-06-27, 14:32 | Message # 2 |
Glavni Admin :p
Group: Users
Status: Offline
| kazes preko bluetooth-a? onda bre mozes igrati u kuhinji, a u tvojoj sobi ce biti TV...
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
| Crash | Date: Petak, 2008-06-27, 14:42 | Message # 3 |
|
| Ja mogu da igram i iz WC-a,zato sto mi se WC nalazi tacno preko puta moje sobe...jedino sto moram da otvorim vrata da bih video TV
|
| |
| |
| Bart | Date: Petak, 2008-06-27, 14:57 | Message # 4 |
|
| Sa njim mozes da igras soni i sa deset metara udaljenosti,ako lepo vidis TV
|
| |
| |
| Extragamer | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 12:14 | Message # 5 |
Glavni Admin :p
Group: Users
| a ste videli da za mgs4 vam treba sixaxis?
SITE ABOUT GAMES
|
| |
| |
| Hitman | Date: Ponedeljak, 2008-07-14, 19:03 | Message # 6 |
Agent 47
Group: Moderators
| Ne...Jel znas da u GTA IV mozes da vozis motor tako sto naginjes dzojstik??? I onda kada hoces da dignes tocak samo ga nagnes u nazad i on ga digne...isto tako mozes da vozis i helikopter i gliser,ali ne mozes kola. I da mozes da repertiras oruzje tako sto dzojstik podignes gore pa spustis dole...
Crash
|
| |
| |